logo-part

Minčeta nekretnine

Samo jedinstvene i najpoželjnije nekretnine

Naša ponuda

Dobrodošli

Minčeta nekretnine

Agencija za promet nekretnina

Minčeta nekretnine (www.nekretninehrvatska.hr) je agencija za promet nekretnina, koja posebnu pozornost posvećuje jedinstvenim i najpoželjnijim nekretninama, kao i izvanrednim prilikama za profitabilna ulaganja u stambene i poslovne nekretnine, zemljišta, hotele ili gotove investicijske projekte. U fokusu nam je pružanje najkvalitetnijih usluga našim klijentima kod kupnje, prodaje i najma nekretnina. Kao iskusan i pouzdan savjetnik za hrvatsko tržište nekretnina, ustrajni smo u održavanju strogih standarda izvrsnosti kroz kontinuirane pokazatelje uspjeha u poslovanju.

Saznajte više
Nekretnine Hrvatska

Usluge

Naši klijenti su nam uvijek na prvom mjestu. Iskoristite naše dogogodišnje

iskustvo na lokalnom tržištu i vrhunsku kvalitetu personaliziranih usluga.

Kupnja i najam nekretnina

Posvećeni smo pružanju najkvalitetnijih usluga u procesu kupnje i najma nekretnina. Pouzdani smo savjetnik za hrvatsko tržište nekretnina i odlučni u održavanju strogih standarda izvrsnosti  kroz kontinuirane pokazatelje uspjeha u poslovanju.

Saznajte više

Prodaja i oglašavanje

Prvi korak u uspješnoj i brzoj prodaji vaše nekretnine, jest da nas kontaktirate.

Saznajte više

Skriveno tržište

Uvijek se trudimo zaštititi privatnost naših prodavatelja.

Saznajte više

Styling nekretnina

Pomažemo vlasnicima nekretnina da pozicioniraju svoje nekretnine na tržište, da ih bolje predstave potencijalnim klijentima i da ih brže prodaju ili iznajme po povoljnijoj cijeni. Uz malo ulaganje do sjajnih rezultata!

Saznajte više

Unutarnje uređenje

Dizajn interijera koncentriran je na poboljšanje prostora prema osobnom ukusu i potrebama vlasnika koji u njemu živi. Postoji dizajn interijera za svaki proračun. Možete odabrati dizajn cijelog prostora odjednom ili raditi sobu po sobu. S vremenom će vaš dom biti izuzetan, upravo onakav kakav ste zamislili i kakav zaslužujete.

Saznajte više

Lokacije

DUBROVNIK

Dubrovnik je gradsko, trgovačko, kulturno, povijesno i obrazovno središte regije Južne Dalmacije, administrativno je središte Dubrovačko-neretvanske županije i jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske. Godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine.

Saznajte više

PELJEŠAC

Poluotok Pelješac nalazi se na pola puta između dva jadranska bisera, Splita i Dubrovnika. Drugi po veličini poluotok u Hrvatskoj uživa sjajnu mediteransku klimu koja ga je učinila savršenim podnebljem za uzgoj vinove loze i proizvodnju vrhunskih vina. Pelješac je slavan i zbog solane koja je stoljećima, a i danas, hranila mnoge, pa tako i znamenitu Dubrovačku republiku. Drevni obrambeni bedem treći je simbol kojim se najčešće opisuje sjajni poluotok Pelješac za koji domaćini vole reći da je 'priroda u svom iskonskom obliku'.

 

Saznajte više

OTOK LOPUD

Otok Lopud nalazi se zapadno od Dubrovnika i najljepši je dio Elafitskih otoka.

S više od 2584 sunčana sata godišnje, Lopud je otok pravog mediteranskog ljetnog ugođaja. Pun je mediteranske i suptropske vegetacije s vrtovima citrusa i nevjerojatnim parkovima čempresa i borova.

Saznajte više

OTOK KRK

Otok Krk je najsjeverniji otok na Mediteranu, nalazi se u Kvarnerskom zaljevu.

Saznajte više

Istaknute nekretnine