Styling nekretnina

Pomažemo vlasnicima nekretnina da pozicioniraju svoje nekretnine na tržište, da ih bolje predstave potencijalnim klijentima i da ih brže prodaju ili iznajme po povoljnijoj cijeni. Poznavanje marketinga, dizajna interijera, zajedno s osobnim i lakim pristupom klijentu, čini styling novom uslugom naše agencije.
Uz malo ulaganje do sjajnih rezultata!

Styling vaše nekretnine

Stiliziranje nije isto što i dizajn interijera. Dizajn interijera je koncentriran na prilagođavanje prostora prema osobnom ukusu i potrebama vlasnika. S druge strane, styling nekretnina je se fokusira na interijer koji bi se svidio mnogim potencijalnim klijentima, sa ciljem prodaje ili najma istog. To govorimo o cjelokupnoj prezentaciji nekretnine potencijalnom kupcu, počevši od prvog dojma. Internet je prvo mjesto na kojem potencijalni klijenti traže kuću ili stan. Slike elegantnih i moderno dizajniranih nekretnina uvijek su atraktivne. Što je viša ocjena vaše nekretnine na internetu, to znači da je više potencijalnih klijenata zainteresirano za nju.
Kad potencijalni klijent dođe vidjeti nekretninu, ona mora biti u najboljem mogućem izdanju. Ovdje vam mi možemo pomoći. Da biste postigli bolje rezultate i veću dobit, ne trebate raditi renoviranje, već radimo s onim što je dostupno, držeći troškove na minimumu. Usluge stylinga nekretnina nisu samo za vlasnike kuća i stanova koji žele prodati ili iznajmiti svoju nekretninu, već i za investitore koji trebaju styling za eksperimentalni stan ili kuću.

Usluge

Kućne posjete - pregledamo vašu nekretninu i detaljno vas savjetujemo o promjenama za koje mislimo da bi ih trebalo učiniti prije prodaje ili najma. Tada odlučujete vi,  želite li te promjene izvršiti sami ili želite da te promjene učinimo mi umjesto vas.
Savjeti o stylingu - klijent dobiva pisanu preporuku i detaljniji savjet u vezi s stylingom nekretnine za najam ili prodaju. Ova usluga je najprikladnija za prazne prostore ili nekretnine s zastarjelim stilom, za nekretnine koje već dugo stoje i ne privlače interes kupaca.
Kompletne usluge stylinga - u potpunosti izvodimo i nadziremo izvedbu novog stylinga nekretnine od početka do kraja. Za klijenta ova usluga radi po principu "ključ u ruke".

Naš tim sa preko 15 godina rada u prodaji i iznajmljivanju nekretnina ima potrebno iskustvo u predstavljanju nekretnina za najam ili prodaju. Svojim entuzijazmom, predanošću, znanjem i osobnim pristupom pomažemo našim klijentima da svoju nekretninu predstave u najboljem stanju.

 

Kontaktirajte nas
Nekretnine Hrvatska

Styling nekretnine je postupak pripreme i prezentacije iste za prodaju ili najam. To je sustavna i koordinirana metodologija u kojoj se znanje o prodaji, renoviranju i principima kreativnog dizajna primjenjuje za privlačenje potencijalnog kupca. Bez obzira živi li netko u nekretnini ili je prazna, prije oglašavanja preporučuje se styling. Ovo se također preporučuje za sve one nekretnine koje imaju dugu povijest na tržištu i dalje nisu prodane.

Zašto biste tražili styling za svoj dom?

Postoji mnogo razloga zašto styling nekretnina djeluje:
- to je vrijedan alat koji pomaže povećati percepciju vrijednosti vašeg doma. Profesionalno uređena nekretnina privlači više zainteresiranih kupaca, prodaja je 80% brža i postiže 6-10% veću cijenu;
- internet je prvi kontakt koji potencijalni kupci imaju s nekretninom. Suvremeno i stilski namještena kuća ima bolje fotografije koje privlače više zainteresiranih;
- stilista za nekretnine je kvalificiran za pregled nekretnine s "profesionalnim okom" i za uvođenje važnih promjena koje je vlasniku teško primijetiti;
- ulaganje u styling nekretnine je manje od prvog smanjenja cijene pri prodaji i dodat će vrijednost nekretnini.

Kolika je cijena stylinga nekretnine?

Cijena varira ovisno o tome živite li u nekretnini  ili je prazna. Na cijenu također utječe veličina objekta, broj soba, kao i drugi čimbenici. Općenito ulaganje u styling mnogo je manje od prvog smanjenja cijene pri prodaji i dodat će vrijednost nekretnini. Postoje opcije za svaki proračun.
Ako će se vaš dom koristiti tijekom prodaje, najbolje je pozvati nas da obavimo savjetovanje vezano uz styling nekretnine. Proći ćemo kroz vašu nekretninu i detaljno objasniti sve što mislimo da je potrebno učiniti kako bi se nekretnina stavila na tržište brzo i po najvišoj cijeni. Proći ćemo kroz vaša pitanja prije nego što dođemo do vašeg doma i pomoći vam u odabiru usluga koje su vam potrebne.