O nama

MINČETA NEKRETNINE (NekretnineHrvatska.hr i/ili LuxuryRealtyCroatia.com) je agencija za promet nekretnina, koja posebnu pozornost posvećuje jedinstvenim i najpoželjnijim nekretninama, kao i izvanrednim prilikama za profitabilna ulaganja u stambene i poslovne nekretnine, zemljišta, hotele ili već izgrađene projekte. U fokusu nam je pružanje najkvalitetnijih usluga našim klijentima kod kupnje, prodaje i najma nekretnina u hrvatskim gradovima, na obali ili otocima. Kao iskusan i pouzdan savjetnik za hrvatsko tržište nekretnina, ustrajni smo u održavanju strogih standarda izvrsnosti kroz kontinuirane pokazatelje uspjeha u poslovanju.

Uvijek stavljamo kvalitetu ispred kvantitete i pažljivo odabiramo nekretnine za vas. Skoro sve ponuđene nekretnine su u ekskluzivnoj ponudi i pronaći ćete ih samo kod nas.

S više od 15 godina iskustva i desecima prodanih stambenih objekata i zemljišta, s našim partnerima u pravnoj i građevinskoj industriji, tu smo da vam pomognemo pronaći dom iz snova ili priliku za investiciju krojenu baš po vašoj mjeri.

Imajući u vidu cijelo vrijeme dobrobit naših klijenata, posvećeni smo ostvarenju vaših želja i snova.

Slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit