Unutarnje uređenje

Bez obzira živite li dugo u svojoj nekretnini ili kupujete novu kuću ili stan, nastojite maksimizirati iskoristivost, prilagođavajući prostor vlastitom stilu. Pomažemo vlasnicima nekretnina da promijene svoj prostor dodajući mu novu vrijednost. Poznavanje suvremenih trendova u dizajnu, zajedno s osobnim i lakim pristupom klijentima, dizajn je postao naša nova usluga. Postoji dizajn interijera za svaki proračun. Možete odabrati dizajn cijelog prostora odjednom ili raditi sobu po sobu. S vremenom će vaš dom biti izuzetan, upravo onakav kakav ste zamislili i kakav zaslužujete.

Dizajniranje vaše nekretnine

Dizajn nije isto što i styling. Dizajn interijera koncentriran je na poboljšanje prostora prema osobnom ukusu i potrebama vlasnika koji u njemu živi ili će u njemu živjeti. S druge strane, styling nekretnina fokusira se na interijer koji bi se svidio mnogim potencijalnim klijentima, u svrhu prodaje, najma ili turističkog iznajmljivanja istih. Dizajn interijera ne uključuje uvijek renoviranje. Ponekad je to samo raspored namještaja, oduzimanje ili dodavanje nekoliko novih elemenata, nova rasvjeta, oslikavanje nekih zidova ili dodavanje zidnih tapeta, ponekad samo osvježavanje i popravak. U nekim je slučajevima potrebno renoviranje, osobito ako su kuhinja i kupaonice zastarjeli.
Sedam osnovnih elemenata dizajna interijera: boja, oblik, svjetlost, linija, uzorak, tekstura i prostor.

Smjernice za dizajn interijera

S obzirom da svaka usluga ovdje mora započeti s pregledom nekretnine, trenutno smo ograničeni na područje Dubrovnika i susjedne otoke.

Kućni posjet

Ako tražite novi dizajn, trebamo se naći u vašoj nekretnini. Tamo možemo razgovarati o vrsti usluge koju želite, izvršiti mjerenja i fotografirati, te se dogovoriti o stilu i poželjnim promjenama. Zajedno izrađujemo planove vezane uz rokove i proračun. Nekoliko sastanaka u uredu za konzultacije i dogovor o bojama, materijalima, potrebnim radovima, namještaju, komadima po mjeri i ostalom. Pružamo vam nekoliko nacrta za odabir. Ova je usluga najprikladnija za prazne prostore ili nekretnine zastarjelog dizajna. Usluge pruža naš tim i partneri s dugogodišnjim iskustvom u građevinarstvu, obnovi, završnim radovima, moleri i drugi. Predanošću, znanjem i osobnim pristupom pomažemo našim klijentima da postave svoju nekretninu u optimalno stanje s novim svježim izgledom.

Najbolji dojam obično se dogodi kombiniranjem stilova!

Kontaktirajte nas
Nekretnine Hrvatska