Zemljište sa pogledom na more, Pelješac Viganj

Pelješac, Dubrovačka Rivijera, Hrvatska

€ 1.200.000

ID NAS5

Nekretnine Hrvatska

98.000 m2

Pošaljite upit

Opis

Prodaje se zemljište od 98.000 m2 s prekrasnim pogledom na more i korčulanski kanal. Udaljenost od mora je 800 m. Zemljište je idealno za vinograde, cijeli dan je u suncu. Orijentacija istok, jug i zapad. Preko parcele prolazi glavna cesta, tako da je iskoristivost potpuna.

Prema trenutnim urbanističkim uvjetima gradnje za negrađevinsko zemljište, smješteno manje od 1.000 m od morske crte, moguće je izgraditi poljoprivredno domaćinstvo na svakih 30.000 četvornih metara. Također postoji mogućnost izrade idejnog projekta, te njegove prijave lokalnim gradskim vlastima za prenamjenu zemljišta. 

Kontaktirajte nas za više informacija ili za organiziranje razgledavanja.

Značajke

Print
  • Prilika za invest.
  • Privatnost
  • Pogled na more
  • Pogled na planinu
  • Pogled na grad
  • Kupac plaća agencijsku proviziju
×

Zemljište sa pogledom na more, Pelješac Viganj

CAPTCHA code

PELJEŠAC

PELJEŠAC

Poluotok Pelješac nalazi se na pola puta između dva jadranska bisera, Splita i Dubrovnika. Drugi po veličini poluotok u Hrvatskoj uživa sjajnu mediteransku klimu koja ga je učinila savršenim podnebljem za uzgoj vinove loze i proizvodnju vrhunskih vina. Pelješac je slavan i zbog solane koja je stoljećima, a i danas, hranila mnoge, pa tako i znamenitu Dubrovačku republiku. Drevni obrambeni bedem treći je simbol kojim se najčešće opisuje sjajni poluotok Pelješac za koji domaćini vole reći da je 'priroda u svom iskonskom obliku'.

 

Saznajte više